روش درست کردن قهوه با کیفیت

روش درست کردن قهوه با کیفیت

دانه قهوه – پودر قهوه - قهوه

دانه قهوه – پودر قهوه – قهوه

۱- اگر قهوه‌ای که خریدید بوی سوخته، کپک زده، نم یا هر بوی ناآشنای دیگری می‌دهد نشان دهنده‌ی کیفیت پایین آن است.
۲- برای نوشیدن قهوه با کیفیت باید ولخرجی کنید. امکان خرید قهوه باکیفیت با هزینه کم وجود ندارد. قیمت قهوه با کیفیت آن در ارتباط بوده و به همین دلیل یک قهوه عالی نمی‌تواند قیمت خیلی پایینی داشته باشد.
۳- بهتر است خود دانه قهوه را تهیه کنید و با استفاده از قهوه ساب آن را بسابید.
دانه‌های خرد شده‌ای که در فروشگاه فروخته می‌شود ممکن است برای مدتی طولانی در فروشگاه مانده باشد.
به طور کلی برای آسیاب قهوه ۵ درجه وجود دارد: درشت، متوسط، ریز، پودر قهوه ترک و اسپرسو.
با توجه به قهوه جوشی که استفاده می‌کنید دانه‌های قهوه خود را بسابید.
۴- عربیا و روبوستا دو نوع قهوه اصلی هستند. عربیا درای طعمی ظریف‌تر، بیضی شکل و بزرگتر است.
روبوستا دارای طعمی تلخ‌تر، دارای کافئین بیشتر، شکلی گرد و کوچکتر می‌باشد.
قیمت قهوه عربیا ۲ برابر قیمت قهوه روبوستا می‌باشد.
۵- هوا، گرما و نور سبب پایین آمدن کیفیت قهوه می‌شود به همین دلیل باید آن را به گونه‌ای بسته‌بندی کنید که هوا به داخل بسته‌بندی آن وارد نشود.
بهتر است دانه‌های قهوه را داخل ظروف شیشه‌ای یا فلزی درب بسته نگه دارید. ظرف فلزی که استفاده می‌کنید نباید زنگ زده باشد و در پاکت پلاستیکی قهوه را نگه ندارید.
اگر قهوه‌ای که خریدید داخل بسته بندی کاغذی می‌باشد آن را داخل یک ظرف مناسب بگذارید زیرا هوا و بو سبب خراب شدن آن می‌شود.
۶- برای درست کردن قهوه بیش از حد نباید آب بریزید. بهتر است به ازای هر ۱ گرم قهوه ۱۰ گرم آب استفاده کنید.
۷- بهترین فنجان برای نوشیدن قهوه، فنجانی از جنس چینی یا سرامیک ضخیم می‌باشد زیرا طعم قهوه را برای مدتی طولانی مرغوب نگه می‌دارد.
۸- دانه قهوه را داخل یخچال نگه ندارید؛ زیرا طعم و بوی مواد غذایی داخل یخچال بر روی قهوه تاثیر نامطلوبی می‌گذارد.
۹- قهوه را پس از اینکه درست کردید بنوشید؛ زیرا ماندن قهوه و خنک شدن آن موجب از بین رفتن طعم و عطر قهوه شده و طعم آن بسیار تلخ می‌شود.
۱۰- ابتدا در فرانسه به قهوه، شیر را اضافه کردند که این کار طعم خاصی به قهوه داده و با کمی سرد کردن قهوه احتمال خطر ابتلا به مری را کاهش می‌دهد.
افزودن بیش از حد شیر یا شکر به قهوه باعث خراب شدن مزه آن می‌شود.
۱۱- پس از بو دادن قهوه تنها تا ۳ هفته کیفیت مناسب دارد. بهتر است به مقدار مورد نیازتان قهوه تهیه کنید و در مدت زمان کوتاه‌تری آن را مصرف کنید.
۱۲- مانند هر تجهیزات دیگری نیاز است دستگاه قهوه ساز تمیز شود؛ این کار مانع از ورود باکتری به قهوه شده و عطر آن را حفظ می‌کند.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.