آموزش طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

آموزش طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

اسپرینگ رول گوشت و سبزیجات

یک غذای آسیایی است که داخل آن را با هر موادی که بخواهید می‌توانید پر کنید و کاملا سلیقه‌ای می‌باشد.
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، پیازچه، پیاز، هویج، کدو یا کلم برگ، سیر (رنده شده)، رب گوجه فرنگی، خمیر یوفکا، زردچوبه، زنجبیل، نمک و فلفل.
۱- تابه را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن بریزید تا گرم شود.
۲- پیازچه را خلالی خرد کرده و سرخ کنید.
۳- پس از اینکه پیازچه‌ها طلایی شد به آن پیاز رنده شده و گوشت اضافه کنید و تفت دهید.
۴- پس از اینکه رنک گوشت تغییر کرد به آن هویج و کدو را که از قبل خلالی خرد کرده‌اید اضافه کنید.
۵- پس از اینکه هویج و کدو سبک شدند به آن زنجبیل، زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید.
۶- بوی ادویه که به مشامتان رسید سیر و رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود آن را تفت دهید.
۷- سپس آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کنار تا از حرارت آن کم شود.
۸- یک ورقه از خمیر یوفکا بردارید و روی یک سطح صاف قرار دهید و با استفاده از قاشق از موادی که آماده کردید‌ه‌اید بگذارید و سپس با استفاده از قلم مو کناره‌های خمیر را مرطوب کرده و آن را رول کنید.
۹- بر روی رول‌هایی که آماده کرده‌اید پارچه‌ای مرطوب بگذارید تا خشک نشوند.
۱۰- درون تابه روغن ریخته و روی حرارت با شعله متوسط گرم کنید.
۱۱- رول‌ها را درون روغن انداخته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
۱۲- پس از اینکه رول‌ها سرخ شد آن را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.