آموزش طرز تهیه یخمه ترش

آموزش طرز تهیه یخمه ترش

طرز تهیه یخمه ترش – یخمه ترش – غذای سنتی اصفهان

طرز تهیه یخمه ترش – یخمه ترش – غذای سنتی اصفهان

یخمه تُرُش یکی از غذاهای سنتی اصفهان می‌باشد که در حال حاضر خیلی کم پخته می‌شود.
مواد اولیه مورد نیاز:
برنج، شکر، زردچوبه، گوشت گوسفند، به، زردآلو خشک، آلو برقانی و نمک.
* به جای شکر می‌توانید از شیره خرما استفاده نمایید.
۱- گوشت را با زردچوبه و کمی آب روی شعله بگذارید تا نیم‌پز شود.
۲- به را خرد کرده با آلو و پر زردآلو به گوشت اضافه کنید.
۳- پس از نیم‌پز شدن مواد، برنج را به آن اضافه کنید.
۴- پس از جا افتادن غذا و کشیده شدن آب آن به طور کامل غذا را به آرامی بکوبید.
۵- هسته‌های آلو را دربیاورید و دوباره با گوشت کوب گوشت را ورز دهید.
۶- شکر را اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت بگذارید تا شکر در آن حل شود.
۷- یخمه ترش آماده است آن را همراه با نان سرو کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.