آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی – کوفته تبریزی - کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی – کوفته تبریزی – کوفته

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، برنج، لپه، تخم مرغ، پیاز، رب گوجه فرنگی، فلفل، زردچوبه، نمک، سبزی معطر و آلو.
* برای سبزی معطر آن می‌توانید از مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و شوید استفاده نمایید؛ زیاد از نعنا استفاده نکنید زیرا باعث تلخی آن می‌شود.
* به جای آلو می‌توانید از زرشک یا گردو استفاده نمایید. از هر کدوم که خواستید استفاده کنید باید از قبل آن را خیس کنید.
۱- برنج و لپه را به صورت جداگانه بگذارید تا نیم پز شود.
۲- پس از اینکه نیم پز شدن با استفاده از گوشت کوب آن را نیم کوب کنید.
۳- پیاز را رنده کرده و در تابه با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید.
۴- پس از اینکه پیازها طلایی شدند رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۵- نمک، فلفل و آب را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد سپس حرارت را کم کنید.
۶- پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
۷- گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه ورز دهید.
۸- لپه و برنج نیم کوب شده را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز دهید.
۹- سبزی را به مواد اضافه کرده و دوباره ورز دهید.
* مواد باید به خورد هم بروند تا طعم کوفته خوب شود و از هم وا نرود.
۱۰- تخم مرغ را اضافه کنید و ورز دهید.
۱۱- از مواد مقداری برداشته آن را گرد کرده و داخل آن آلو، گردو یا زرشک بگذارید.
۱۲- پس از اینکه آن را کامل گرد کردید داخل قابلمه که در آن رب گوجه را روی حرارت ملایم گذاشته‌اید قرار دهید.
۱۳- بهتر است که کوفته‌ها در آب کاملا غوطه‌ور باشد و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته و به مدت ۱ ساعت باید بپزد. پس از نیم ساعت کوفته‌ها را به آرامی برگردانید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.