آموزش طرز تهیه چوروس
آموزش طرز تهیه چوروس
چوروس نوعی شیرینی برای کشور اسپانیا میباشد.
مواد اولیه مورد نیاز:
پنیر خامهای، ماست یونانی، آب، شکر، چوب دارچین، پودر جوز هندی، اسانس وانیل، آرد و نمک.
۱- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- برای درست کردن مواد میانی، پنیر خامهای و ماست را در ظرفی مناسب بزنید تا یکدست شود.
۳- سپس آن را داخل قیف قنادی ریخته و تا زمان مصرف در یخچال بگذارید بماند.
۴- آب را روی حرارت بگذارید و پس از به جوش آمدن نمک، جوز هندی، شکر، چوب دارچین و اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
۵- پس از گذشت چند دقیقه چوب دارچین را جدا کرده و به آن آرد اضافه کنید.
۶- مواد را با هم مخلوط کنید، زمانی که خمیر سفت شد آن را از ری حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
* اگر میخواهید چوروس شما رنگی باشد میتوانید خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و از رنگهای خوراکی برای رنگ کردن آن استفاده کنید.
۷- روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را با استفاده از قیف روی سینی فر پایپ کنید.
۸- خمیرها را داخل فر به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
۹- روی آن شکر بپاشید.
۱۰- در انتها داخل آن را خالی کرده و با پنیرخامهای و ماست پر کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت