آموزش طرز تهیه نرگسی اسفناج
آموزش طرز تهیه نرگسی اسفناج
مواد اولیه مورد نیاز:
اسفناج خام، پیاز، سیر، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه.
۱- پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید.
۲- اسفناجها را داخل یک قابلمه ریخته و با حرارت ملایم در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
۳- زمانی که پیازها سبک شدن سیر را خرد کرد و به آن اضافه کنید و تفت دهید.
۴- کمی که پیاز سیرها را تفت دادید به آن زردچوبه و فلفل اضافه کنید.
۵- پس از اینکه پیازها طلایی شدند، اسفناجهایی که از قبل پختهاید را به آن اضافه کنید.
۶- به مواد نمک اضافه کرده و آن را تفت دهید.
۷- در انتها تخممرغ را روی موادتان شکسته و بگذارید تا تخممرغ خودش رو بگیره.
۸- غذا آماده است شما میتوانید نرگسی اسفناج را با ماست و نان سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت