آموزش طرز تهیه ماهی شکم‌پر بدون فر

آموزش طرز تهیه ماهی شکم‌پر بدون فر

ماهی شکم‌پر بدون فر

ماهی شکم‌پر بدون فر

مواد مورد نیاز برای طبخ ماهی شکم‌پر:
آبلیمو، سیر، انار ساییده شده (یا رب انار)، كنجد، گردو آسیاب شده، ماهی سفید، ادویه مخصوص ماهی، سبزی نارلنگ یا معطر، اشپیل (تخم ماهی).
۱- ماهی را تمیز کنید، بشورید و سپس خشکش کنید.
۲- شکم ماهی را ببرید و محتویات داخل شکم آن را خالی کنید، سپس داخل شکم آن را بشورید و به آن نمک و آب‌لیمو بزنید و کنار بگذارید.
۳- اکنون باید اشپیل‌ها را تمیز کنید، سطح تخم‌ها را غشایی گرفته و رگه‌هایی دارد که باید کاملا از بین بروند.
۴- سبزی را خرد کنید و به آن نمک، فلفل، ادویه، کنجد، گردوی ساییده شده، انار ساییده شده ، سیر رنده شده و تخم ماهی‌ها را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
۵- درون شکم ماهی را از مواد پر کرده و شکم آن را بدوزید.
۶- شما می‌توانید به دو صورت ماهی را بپزید:
۱- در تابه روغن ریخته و ماهی را سرخ کنید.
۲- درون قابلمه گمج مقداری کره بریزید و مواد داخل شکم ماهی را درون قابلمه کمی تفت دهید و ماهی را جداگانه کمی تفت دهید و سپس ماهی را روی مواد قرار داده و درون یک استکان آب گرم رب انار ریخته و روی ماهی بریزید و بگذارید چند دقیقه بپزد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.