آموزش طرز تهیه شیرپلوی تبریزی
آموزش طرز تهیه شیرپلوی تبریزی
شیر پلو یک غذای محلی و سنتی برای تبریز است.
مواد مورد نیاز برای پخت شیر پلو عبارت است از: گلاب، آب پیاز، آب، خلال پسته، پیاز داغ، فیله مرغ، دارچین، کشمش پلویی، نمک، زعفران، شیر، کره و برنج.
۱- فیلههای مرغ را در زعفران، نمک و آب پیاز بگذارید تا مزهدار شود.
۲- شیر را با نیم لیتر آب بگذارید تا بجوشد.
۳- سپس برنجها را که از قبل به مدت نیم ساعت خیس کردهاید را داخل شیر بریزید.
۴- نمک، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید.
۵- پس از اینکه نصف شیر تبخیر شد کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا شیر کامل جذب برنج شود.
۶- پس از اینکه شیر به طور کامل جذب برنج شد دمکنی را به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
۷- کشمش را با دارچین و کره سرخ کنید.
۸- فیلههای مرغ را که از قبل در زعفران، نمک و آبپیاز گذاشته بودید را در روغن سرخ کنید.
۹- برنج را پس از اینکه دم کشید در ظرف بکشید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و فیلههای مرغ را نیز بر روی برنج قرار دهید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت