آموزش طرز تهیه سس برای سالاد

آموزش طرز تهیه سس برای سالاد

سس سالاد

سس سالاد

مواد لازم برای سس یونانی:
سرکه انگور قرمز، فلفل سبز تند رنده شده، روغن زیتون خالص، آب لیمو ترش تازه، پودر سیر، پونه کوهی تازه، ریحان تازه رنده شده، نمک و فلفل
مواد لازم برای سس سرکه بالزامیک و تمشک:
سرکه بالزامیک، تمشک له شده، روغن زیتون خالص، سس خردل، پودر سیر، نمک و فلفل.
مواد لازم برای سس حیوانی:
سرکه قرمز، ماست چکیده، سس مایونز، سویا سس، پیازچه یا پیاز کوهی تازه، پودر سیر، پودر پياز، نمک و فلفل.
مواد لازم برای سس پنیر آبی:
سرکه قرمز، ماست چکیده، سس مایونز، سویا سس، سس خردل، پنیر آبی رنده شده، پودر سیر، نمک و فلفل.
مواد لازم برای سس ایتالیایی:
سرکه قرمز، روغن زیتون خالص، جعفری تازه خرد شده، پودر سير، پونه کوهی تازه خرد شده، ریحان تازه، نمک و فلفل.
مواد لازم برای سس عسل و خردل:
سرکه بالزامیک، عسل، روغن زیتون خالص، سس خردل و سس قرمز تند.
مواد لازم برای سس آسیایی:
سرکه بالزامیک، روغن زیتون خالص، سویا سس، زنجبیل تازه رنده شده، پودر سیر و کنجد بو داده.
مواد لازم برای سس دانه خشخاش:
سرکه قرمز، فلفل سبز تند، روغن زیتون خالص، سس خردل، دانه خشخاش، پودر سیر.
مواد لازم برای سس فرانسوی:
سرکه قرمز، روغن زیتون خالص، سس خردل، سس کچاپ، شکر قهوه‌ای، سویا سس، پاپریکا.
مواد لازم برای سس سزار:
سرکه بالزامیک، روغن زیتون خالص، پنیر پارمیزان رنده شده ، سویا سس، آب لیمو ترش تازه، پودر سیر، نمک و فلفل.

همه مواد به جز روغن زیتون را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و با همزن فلزی یا چنگال خیلی سریع هم بزنید. سپس اگر در مواد اولیه روغن زیتون بود، روغن زیتون را در آخر با یک جریان آرام، یکنواخت و پیوسته به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس نرم و یکدست شود.