آموزش طرز تهیه خورش کنگر
آموزش طرز تهیه خورش کنگر
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت خرد شده، پیاز، کنگر، نعنا، جعفری، آب غوره، زردچوبه، نمک و فلفل.
۱- پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
۲- پس از اینکه کمی رنگ آن تغییر کرد گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
۳- پس از گذشت ۵ – ۶ دقیقه، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
۴- آب جوش را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید.
۵- کنگر را خرد کنید و در تابهای با روغن به مدت ۵ – ۶ دقیقه تفت دهید.
۶- نعنا و جعفری ساطوری شده را به کنگر اضافه کرده و ۸ – ۱۰ دقیقه آن را تفت دهید.
۷- پس از اینکه گوشت ۳ ساعت پخت کنگر و سبزیها را به آن اضافه کنید.
۸- آب غوره را به آن اضافه نمایید و نمک غذا را اندازه کنید.
۹- در انتها درب قابلمه را باز بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید تا خورشت به روغن بیفتد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت