آموزش طرز تهیه خورش کرفس

آموزش طرز تهیه خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس – خورش کرفس

طرز تهیه خورش کرفس – خورش کرفس

مواد اولیه مورد نیاز: پیاز، گوشت گوسفند، زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی، چاشنی خورش، کرفس، نعنا، جعفری و آبغوره.
۱- پیازها را خرد کرده، تفت دهید تا طلایی شود.
۲- گوشت را به قطعات متوسط برش دهید و به پیاز اضافه کنید.
۳- رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کنید.
۴- چاشنی خورش را نیز اضافه کنید.
۵- آب را اضافه کنید و به مدت ۱- ۲ ساعت بگذارید روی حرارت بماند.
۶- کرفس را بشورید و به قطعات بزرگ خرد کنید.
۷- سبزی‌ها را شسته و بسیار ریز خرد کنید.
۸- کرفس و سبزی‌ها را به مدت ۵ – ۶ دقیقه تفت دهید.
۹- کرفس و سبزی را به خورش اضافه و نمک غذا را اندازه کنید.
۱۰- آبغوره را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم بماند تا جا بیفتد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.