آموزش طرز تهیه خورش مرغ مسما
آموزش طرز تهیه خورش مرغ مسما
مواد مورد نیاز برای پخت خورش مرغ مسما عبارت است از: مرغ، نمک و فلفل، آلو، دانه انار، آبجوش، پیازداغ، روغن کنجد و رب انار.
۱- مرغ را با روغن کنجد کمی تفت دهید تا طلایی شود.
۲- پیاز داغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
۳- رب انار را با آب جوش مخلوط کنید تا رقیق شود سپس آن را به مرغ اضافه کنید.
۴- روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
۵- در انتها آلوها و دانه انار را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا آب و رب جمع شود به گونهای که دانههای انار و آلوها شکلشان تغییر نکند و سس غلیظی باقی بماند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت