آموزش طرز تهیه خورش قورمه سبزی

آموزش طرز تهیه خورش قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی - قورمه سبزی - خورش

خورش قورمه سبزی – قورمه سبزی – خورش

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت، پیاز، لوبیا قرمز، سبزی قورمه( تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و اسفناج)، لیمو عمانی، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه.
۱- پیاز را خرد کرده و در تابه تفت دهید.
۲- پس از اینکه پیازها سبک شدن به آن زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید.
۳- پس از طلایی شدن پیازها به آن گوشت و فلفل سیاه اضافه کنید.
۴- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد به آن آب اضافه کنید.
۵- زیر شعله را زیاد کنید پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.
* در این مرحله می‌توانید زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید.
۶- لوبیاها که از قبل خیس کرده‌اید به گوشت‌ها اضافه کنید.
۷- پس از گذشت یک ساعت که لوبیا و گوشت نیم‌پز شد سبزی قورمه سرخ شده را به آن اضافه کنید.
۸- در انتها لیمو عمانی را به خورش اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید و با حرارت کم بگذارید خورش بماند تا جا بیفتد.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.