آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی
آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی
سیب زمینی، خیارشور، ژامبون گوشت، جعفری خرد شده، کره، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه.
* به جای ژامبون گوشت از سینه مرغ آبپز شده نیز میتوان استفاده کرد.
۱- سیب زمینیها رو آبپز کنید و با گوشتکوب بکوبید تا مثل پوره شود.
۲- خیارشور رنده شده، ژامبون گوشت، جعفری، سس مایونز، کره، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و ورز دهید.
۳- پس از این که مواد را خوب ورز دادید به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۴- از مواد به مقدار دلخواه بردارید و آن را قلقلی کنید.
۵- توپکها را برای مدتی در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
* برای درست کردن توپکهای رنگارنگ شما میتوانید از کلم بنفش، هویج و جعفری استفاده کنید به این صورت که آنها را ریز رنده کنید و توپکها را در آن بغلتانید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت