آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی

آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی

توپک سیب زمینی - توپک سیب زمینی رنگی

توپک سیب زمینی – توپک سیب زمینی رنگی

سیب زمینی، خیارشور، ژامبون گوشت، جعفری خرد شده، کره، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه.
* به جای ژامبون گوشت از سینه مرغ آب‌پز شده نیز می‌توان استفاده کرد.
۱- سیب زمینی‌ها رو آب‌پز کنید و با گوشت‌کوب بکوبید تا مثل پوره شود.
۲- خیارشور رنده شده، ژامبون گوشت، جعفری، سس مایونز، کره، نمک و فلفل را به سیب زمینی اضافه کنید و ورز دهید.
۳- پس از این که مواد را خوب ورز دادید به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
۴- از مواد به مقدار دلخواه بردارید و آن را قلقلی کنید.
۵- توپک‌ها را برای مدتی در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید.
* برای درست کردن توپک‌های رنگارنگ شما می‌توانید از کلم بنفش، هویج و جعفری استفاده کنید به این صورت که آنها را ریز رنده کنید و توپک‌ها را در آن بغلتانید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.