آموزش طرز تهیه بورک گوشت و برنج

آموزش طرز تهیه بورک گوشت و برنج

بورک گوشت و برنج - بورک

بورک گوشت و برنج – بورک

بورک یک میان وعده پرطرفدار در کشور ترکیه می‌باشد.
مواد اولیه مورد نیاز برای خمیر بورک: آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک.
مواد اولیه مورد نیاز برای مواد میانی بورک:
گوشت گوساله چرخ شده، کره، پیاز، برنج، آب داغ، نمک، پودر فلفل سیاه و زعفران.
۱- کره را در تابه انداخته و روی حرارت ملایم بگذارید پس از آب شدن کره، گوشت را در آن تفت دهید تا برشته شود.
۲- پیاز را خرد کنید و تفت دهید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
۳- برنج را بپزید و آبکش کنید.
۴- به گوشت چرخ کرده فلفل سیاه و زعفران اضافه کنید و پس از اینکه مواد کاملا پخت و آب آن تمام شد از روی شعله بردارید.
۵- آرد را با ماست، آب و نمک مخلوط کرده و ورز دهید سپس با یک پارچه مرطوب روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا استراحت کند.
۶- پس از نیم ساعت از خمیر به اندازه گردو جدا کنید و آن را پهن کنید سپس برنج و گوشت را در وسط آن قرار دهید و در انتها خمیر را تا کنید و لبه ها را سفت کنید.
۷- در تابه روغن ریخته و بورک‌ها را در آن سرخ کنید. پس از اینکه طلایی شد برداشته و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.