طرز تهیه دلمه پیاز صدفی
در آشپزی علاوه بر طعم غذا ، زیبایی آن نیز اهمیت بالایی دارد.دلمه پیاز صدفی از آن دست از غذاهاست که علاوه بر ارزش غذایی ، برای تزیین میز نیز مصرف میشود.
مواد لازم برای دلمه پیاز صدفی : برای ۲-۴ نفر
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | یک هشتم قاشق چایخوری |
سبزی دلمه ریز خرد کرده | ۱۵۰ گرم |
برنج پخته | یک دوم پیمانه |
زعفران | به میزان لازم |
پنیر لیقوان له کرده | ۱۵۰ گرم |
پیاز درشت | ۴ عدد |
کره آبکرده | ۵۰ گرم |
گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.
آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.
سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.
آب را در قابله ریخته و به همراه نمک بجوشانید.سپس پساز هارا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب بجوشانید.
پیاز ها را داخل ابکش ریخته و لایه های آن را از هم جدا نمایید.
اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و تفلون قرار دهید.
روی آن کره بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.