آموزش طرز تهیه ته چین کباب کوبیده
آموزش طرز تهیه ته چین کباب کوبیده
مواد مورد نیاز برای پخت ته چین کباب کوبیده عبارت است از: برنج، گوشت (گوشت آماده برای کباب)، ماست، روغن مایع، زعفران، گلاب، پودر هل، گوجه فرنگی و کره.
۱- برنج را آبکشی کنید.
۲- گوشت را با پیاز، تخممرغ، فلفل، نمک، زردچوبه، زعفران و … مخلوط کنید و ورز دهید.(گوشت را مثل کباب آماده کنید)
۳- یک قالب یا تابه را برداشته و چربش کنید.
۴- گوجه را پوست گرفته و حلقهای ببرید و سپس ته قالب بگذارید.
۵- گوشت را به شکل دلخواه درآورده و روی گوجه بگذارید.
۶- ماست، روغن مایع، زعفران، گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنجی که آبکشی کردهاید مخلوط کنید و روی گوشت بریزید.
۷- برنج سفید آبکش شده را روی مواد بریزید و با قاشق سطح برنج را صاف کنید.
۸- ۴/۱ پیمانه آب جوش رو با یک قالب کوچک کره مخلوط کرده و روی همهی سطح برنج بریزید.
۹- فویل بر روی قالب بکشید و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بگذارید.
* اول گوشت و گوجهها را آماده کنید و بعد برنج رو آبکش کنید. اگر برنج سرد شود به خوبی دم نمیکشد.