طرز تهیه دلمه پیاز صدفی

در آشپزی علاوه بر طعم غذا ، زیبایی آن نیز اهمیت بالایی دارد.دلمه پیاز صدفی از آن دست از غذاهاست که علاوه بر ارزش غذایی ، برای تزیین میز نیز مصرف میشود.

مواد لازم برای دلمه پیاز صدفی : برای ۲-۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
 نمک و فلفل  به میزان لازم
 زردچوبه یک هشتم قاشق چایخوری
 سبزی دلمه ریز خرد کرده  ۱۵۰ گرم
برنج پخته یک دوم پیمانه
زعفران به میزان لازم
پنیر لیقوان له کرده ۱۵۰ گرم
پیاز درشت ۴ عدد
کره آبکرده ۵۰ گرم

گوشت،‌ نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته،‌ برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.

سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.

آب را در قابله ریخته و به همراه نمک بجوشانید.سپس پساز هارا به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب بجوشانید.

پیاز ها را داخل ابکش ریخته و لایه های آن را از هم جدا نمایید.

اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و تفلون قرار دهید.

روی آن کره بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.