دستان خود را پس از کندن پوست موز بشویید
موز یکی از میوه های پر طرفداری است که از زمان برداشت محصول تا زمان مصرف پروسه ای طولانی را طی میکند.
استفاده از موز در بین وعده های غذایی موجب افزایش انرژی فرد میشود.
این میوه سالم و مغذی غنی از املاحی چون پتاسیم و منیزیم و همچنین ویتامین B6 است و علاوه بر این حاوی سایر ویتامینها و مواد معدنی است.
علاوه بر این پوست موز نیز خاصیت های زیادی دارد من جمله از خشک شده آن در پای گلدان ها به منظور کود دهی استفاده میشود.
به تازگی کارشناسان اداره “حفاظت از حقوق مصرفکنندگان” در آلمان توصیه میکنند که پس از کندن پوست موز حتما دستهایتان را بشویید.
موز میوهای گرمسیری است که نارس چیده میشود و از هنگام برداشت تا فروش راهی طولانی را پشت سر میگذارد. به همین خاطر پوست این میوه به ترکیبات شیمیایی حفاظتکننده از جمله محلولهای ضدقارچ آغشته میشود.
این مواد مانع از نفوذ میکروب ها و رسیدن زود هنگام موز و ورود میکروب ها به داخل میوه میگردند.
اداره حفاظت از حقوق مصرفکنندگان در آلمان همچنین توصیه میکند که به کودکان موز پوست کنده بدهید و خودتان هم حتما به سرعت دستهایتان را بشویید.