تاثیر کاچی در بدن

کاچی یکی از دسرهایی است که خواستگاه ان مربوط به شهر کرمان است.

کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که  در قدیم تاثیر  مهمی در صحت بدن  و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده  خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها از مادران به فرزندان نسل به نسل رسیده تا به ما رسیده است.

خواص درمانی

تقویت عمومی بدن
درمان کم خونی(خونساز)
تقویت قوای جنسی
بعد از زایمان
مفید برای بعد از دوران نقاهت
بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
مفید برای شب زفاف
کمبود اسپرم
بی میلی مردان وکمی شهوت

مواد لازم برای تهیه کاچی

مغز گردو ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز بادام ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز پسته ۵۰ گرم نیم کوب شده
مغز فندق ۲۵ گرم نیم کوب شده
آرد جوانه گندم یا آرد برنج ۲ لیوان
نبات آسیاب شده ۲ لیوان
روغن حیوانی(گاو یا گوسفند) ۲۰۰ گرم
گاوزبان ۵۰ گرم
آب ۴ لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کاچی

نبات را کوبیده و با اب میجوشانیم.زعفران را حل نموده و با گلاب مخلوط میکنیم و انرا کنار میگذاریم.

گاوزبان را با اب به مدت ۱۰ دقیقه دم میکنیم.
گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم .
روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).
در این مرحله نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو،بادام،پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کا چی جا بیفتد و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. کاچی اماده است.به همین راحتی!