آموزش ۴ نکته برای نگهداری نان

آموزش ۴ نکته برای نگهداری نان

نان – آرد – نان فانتزی

نان – آرد – نان فانتزی

۱- اگر نان‌ها رو داغ بر روی یکدیگر بگذارید نان زودتر کپک می‌زند.
۲- صبر کنید تا نان سرد شود سپس آنها را دسته‌بندی کنید و داخل نایلون بگذارید در غیر این صورت نان خمیر شده و زود فاسد می‌شود.
۳- اگر نان را در یخچال نگهدارید سریعتر کهنه می‌شود، اگر در فریزر نان را نگه دارید برخی خواص خود را از دست می‌دهد.
۴- بهتر است نان را در هنگام خرید در پارچه قرار دهید تا در یک نایلون. اگر نان را پس از سرد شدن بین سفره بگذارید ماندگاری آن بیشتر می‌شود.