آموزش طرز تهیه کباب چوبی ویتنامی

آموزش طرز تهیه کباب چوبی ویتنامی

کباب چوبی ویتنامی

کباب چوبی ویتنامی

مواد مورد نیاز برای پخت کباب چوبی ویتنامی: گوشت چرخ کرده، سس ماهی آسیایی، آب، سیر له شده، کاهو، لیموترش، پیاز، ریحان خردشده، گشنیز خردشده، فلفل قرمز تازه خرد شده، شکر، سرکه سفید و روغن مایع گیاهی.
* می‌توانید به جای سس ماهی آسیایی از سس سویا استفاده کنید.
۱- آب لیموترش را گرفته و پوستش را رنده کنید.
۲- سس ماهی آسیایی، آب، آب لیموی تازه، شکر، سرکه سفید، سیر له شده و فلفل قرمز را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. برای ۱ ساعت آن را در یخچال بگذارید.
۳- دمای فر را ۲۳۰ درجه سانتی گراد گذاشته و روشن کنید.
۴- گوشت، پوست لیمو، ریحان، گشنیز، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را به آرامی با هم مخلوط کنید.
۵- گوشت را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت استوانه‌ای دور سیخ‌های چوبی فرم دهید.
* ۲٫۵ سانتی‌متر از یک سمت سیخ برای در دست گرفتن و سرو خالی بگذارید.
۶- سینی فر را چرب کرده و سیخ‌ها را روی سینی فر گذاشته و سینی را در طبقه وسط فر بگذارید.
۷- حدودا به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید گوشت بماند تا بپزد سپس گریل را روشن کنید تا به رنگ قهوه‌ای درآید.
۸- سیرها رو از سسی که درست کرده‌اید بیرون آورده و دور بیندازید.
۹- کباب‌ها را روی برگ کاهو گذاشته و با سس آن را سرو نمایید.
* سیخ‌های چوبی را قبل از استفاده در آب خیس کنید تا در فر نسوزد.