آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی

شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی

می‌توانید به دو صورت خشک و ترد یا قنادی و ملایم درست کنید.

مواد مورد نیاز برای درست کردن این شیرینی به صورت خشک و ترد: سفیده تخم‌مرغ، پودر قند، پودر نارگیل و مقدار كمی پودر پسته برای تزئین.
۱- سفیده تخم‌مرغ را از زرده آن جدا کنید و سفیده را آنقدر بزنید تا سفت شود.
۲- یک ظرف را از آب پر کرده و روی حرارت بگذارید. ظرفی که سفیده نخم‌مرغ را در آن زده‌اید را روی ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پودر قند به آن اضافه کنید و به مدت ۳ – ۴ دقیقه هم بزنید تا غلیظ و براق شود.
۳- سپس از روی بخار آب بردارید و به آن پودر نارگیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوطی نسبتا سفت بشود.
۴- سینی فر را چرب کنید و با استفاده از قیف مواد رو به شکل گلوله روی سینی بریزید و در آخر با پودر پسته آن را تزئین کنید.
۵- به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه بگذارید تا در فر بماند و رویشان طلایی شود.

مواد مورد نیاز برای درست کردن شیرینی قنادی و ملایم: پودر قند، پودر نارگیل پرچرب، روغن مایع، سفیده تخم‌مرغ و وانیل.
۱- همه‌ی مواد را با هم در یک قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید و مرتب هم بزنید.
* برای هم زدن از قاشق چوبی استفاده کنید و تا زمانی هم بزنید که گرم شود. مواد نباید داغ شوند.
۲- سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
۳- به مدت یک روز مواد رو داخل یخچال بگذارید.
۴- سپس مقداری از مواد رو بردارید و با دست گلوله‌های گرد درست کنید.
۵- با خلال پسته آن را تزئین کنید.
۶- سینی را در فر با درجه‌ی ۱۷۰ درجه سانتی گراد بگذارید.
۷- زمانی که روی شیرینی طلایی شد آماده است.