آموزش طرز تهیه ته‌ چین کباب کوبیده

آموزش طرز تهیه ته‌ چین کباب کوبیده

ته چین کباب کوبیده

ته چین کباب کوبیده

مواد مورد نیاز برای پخت ته چین کباب کوبیده عبارت است از: برنج، گوشت (گوشت آماده برای کباب)، ماست، روغن مایع، زعفران، گلاب، پودر هل، گوجه فرنگی و کره.
۱- برنج را آبکشی کنید.
۲- گوشت را با پیاز، تخم‌مرغ، فلفل، نمک، زردچوبه، زعفران و … مخلوط کنید و ورز دهید.(گوشت را مثل کباب آماده کنید)
۳- یک قالب یا تابه را برداشته و چربش کنید.
۴- گوجه را پوست گرفته و حلقه‌ای ببرید و سپس ته قالب بگذارید.
۵- گوشت را به شکل دلخواه درآورده و روی گوجه بگذارید.
۶- ماست، روغن مایع، زعفران، گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنجی که آبکشی کرده‌اید مخلوط کنید و روی گوشت بریزید.
۷- برنج سفید آبکش شده را روی مواد بریزید و با قاشق سطح برنج را صاف کنید.
۸- ۴/۱ پیمانه آب جوش رو با یک قالب کوچک کره مخلوط کرده و روی همه‌ی سطح برنج بریزید.
۹- فویل بر روی قالب بکشید و در فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی‌گراد بگذارید.
* اول گوشت و گوجه‎ها را آماده کنید و بعد برنج رو آبکش کنید. اگر برنج سرد شود به خوبی دم نمی‌کشد.