بهترین دستور تهیه بیف استروگانف
مواد لازم
راسته گوساله: ۴۵۰ گرم، نوارهای باریک
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: نصف یک پیاز متوسط ریز خرد شده
قارچ : ۲۲۰ گرم نازک بریده شده
سیر: ۱ حبه رنده شده
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت: ۲۳۰ میلی لیتر
خامه صبحانه: ۱۷۰ گرم
سس ورچستر: ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
برای سرو
پیازچه برای تزئین: ۱ قاشق غذاخوری
نودل تخم مرغ: ۲۲۰ گرم
بهترین دستور تهیه بیف استروگانف
طرز تهیه
_یک ماهیتابه گود ضخیم را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و وقتی که خیلی داغ شد، برشهای گوشت گوساله را بصورت یک لایه داخل ماهیتابه قرار دهید، به مدت ۱ دقیقه هر سمت نوارهای گوشت را بپزید بدون اینکه آنها را بهم بزنید. تا زمانی که کمی قهوهای شوند و قرمز نباشند آنها را بپزید. گوشت گاو را در دو قسمت در ماهیتابه بگذارید تا از پر شدن ظرف جلوگیری شود. گوشتها را در بشقاب بگذارید و روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند.
_ ۲ قاشق کره، پیاز خرد شده و قارچهای ورقه شده را اضافه کنید. ۶ تا ۸ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اب آن بخار شود و پیازها و قارچها نرم و به رنگ قهوهای روشن شوند. ۱ حبه سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و مرتب بهم بزنید.
_ ۱ پیمانه آب گوشت را در ظرف بریزید و ته ظرف را خوب با کفگیر بسایید سپس ۳/۴ پیمانه خامه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بگذارید قل بخورد یا تا زمانی که کمی غلیظ شود.
_ چند قاشق از سس داخل ماهیتابه را داخل ۱/۴ پیمانه خامه ترش بریزید تا خامه همدمای آن شود به این ترتیب خامه ترش نمیبرد سپس آن را به ماهیتابه اضافه کنید و همزمان مرتب بهم بزنید.
_ ۱ قاشق غذاخوری سس ورچستر، ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه بگیرد و بگذارید سس به آرامی بجوشد تا خامهای شود. گوشت را را با آبی که زیرش جمع شده در ماهیتابه بریزید و بگذارید کمی با سس بجوشد تا حدی که با سس گرم شود. پس از پختن سس آن را روی نودل بریزید و سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت