دستور پخت سوپ کدو حلوایی

مواد لازم

هویج خرد شده    ۱ پیمانه

سیر     ۱ حبه

ساقه کرفس خردشده     ۱ پیمانه

سیب زمینی خردشده     نصف پیمانه

پیاز درشت خرد شده      ۱ عدد

آب مرغ یا عصاره مرغ      ۲ پیمانه

کدو حلوایی خردشده      ۵۰۰ گرم

کره یا(روغن جامد)          ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و دارچین      به مقدار لازم

خامه‏ (اختیاری)              به مقدار لازم

طرز تهیه

_ پیاز ها، هویج و سیب زمینی و ساقه کرفس (و در صورت تمایل سیر) را بشویید و خرد کنید. کدو حلوایی را بشویید، برش بزنید، تخمه هایش را خارج کنید، سپس پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

_ با مقداری کره یا روغن زیتون پیاز ها را کمی تفت دهید. سپس هویج و ساقه کرفس و سیب زمینی را اضافه نمایید. کدو حلوایی ها را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

_ عصاره مرغ را در قابلمه بریزید سپس نمک، فلفل و ادویه هایی را که مطابق با ذائقه خودتان است به آن بیفزایید. به مدت یک ساعت اجازه دهید مواد به خوبی پخته شوند

_ وقتی مواد نسبتا نرم شد و قوام پیدا کرد به وسیله مخلوط کن، همزن برقی یا گوشت کوب برقی آن را به خوبی میکس کنید تا کاملا یکدست شوند.

_سپس یکدست شدن بگذارید نیم ساعت دیگر با شله ملایم بجوشد و قوام بیاید

_سوپ را در ظرف سرو کشیده برای تزیین سوپ کدو حلوایی با خامه باید صبر کنید تا کمی سوپ خنک شود بعد خامه را اضافه کنید تا خامه نبرد(میتوانید به جای خامه از ماست شیرین هم استفاده کنید). همچنین میتوان از تخمه کدو حلوایی، دارچین، ساقه کرفس یا تره فرنگی نیز برای تزیین استفاده کرد. می توانید این سوپ را گرم و با نان میل کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب