طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج

مواد لازم

سینه مرغ                ۵۰۰گرم

سیر                       ۲ حبه

کره                       ۲قاشق غذاخوری

پاستا                     ۲۵۰گرم

پودر پیاز                ۱ قاشق غذاخوری

اسفناج                    ۳لیوان

آب یا عصاره مرغ      ۱ لیوان

پنیر خامه ای             ۱۰۰ گرم

شیر                       ۱ لیوان

پودر گوجه فرنگی       ۴/۱ لیوان

ریحان                     ۳/۱ لیوان

پنیر پارمسان             ۴/۱ لیوان

طرز تهیه پاستای مرغ و اسفناج

سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید (ترجیحا قطعات کوچک باشد). کره را در ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، تکه های مرغ را به کره اضافه کنید تا پخته شود و کمی سرخ شود سپس پودر پیاز و سیر رنده شده را به مرغ اضافه کنید آب مرغ را هم اضافه کنید و بعد پاستاها را بدون اینکه بپزیدش به مخلوط اضافه کنید صبر کنید تا آب مرغ جوش بیاید در ظرف را بگذارید اجازه دهید پاستاها نرم شوند هر دو دقیقه یک بار پاستاها را هم بزنید بگذارید پاستا حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشد زمانی که بیشتر آب مرغ جذب پاستا شد، شیر، پنیر خامه ای و ریحان را اضافه کنید تا زمانی که پنیر خامه ای در سس آب شود روی حرارت متوسط آن را هم بزنید اسفناج و پودر گوجه را اضافه کرده هم بزنید تا اسفناج پخته شود پنیر پارمسان را اضافه کنید و پاستا را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب