طرز تهیه مرغ مغولی
مواد لازم
سینه مرغ ۶۰۰گرم
روغن مایع ۳قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۴/۱ فنجان + ۲قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۱قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱قاشق چایخوری
زنجبیل(به دلخواه) ۱قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ۴/۱ فنجان
پیازچه نصف فنجان
آب مرغ ۳/۱ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ مغولی
مرغ ها را یک چهارم لیوان نشاسته ذرت نمک و فلفل در یک کیسه قرار دهید. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت بگذارید مرغ ها را کف ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند و بپزند. مرغ ها را از ماهیتابه درآورید و روغن اضافی آن را بگیرید. سپس سیر و زنجبیل را در ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سس سویا، روغن کنجد، آب مرغ و شکر قهوه ای را در ماهیتابه بریزید و هم بزنید. ۲ قاشق نشاسته ذرت را با یک قاشق آب سر مخلوط کنید و به سس اضافه کرده تا جوش بیاید چند دقیقه سس را بجوشانید تا غلیظ شود. مرغ و پیازچه را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید کمی با سس بپزد. می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت