طرز تهیه مرغ مغولی

مواد لازم

سینه مرغ                    ۶۰۰گرم

روغن مایع                    ۳قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت                ۴/۱ فنجان + ۲قاشق چایخوری

سیر خرد شده               ۱قاشق غذاخوری

روغن کنجد                   ۱قاشق چایخوری

زنجبیل(به دلخواه)          ۱قاشق چایخوری

شکر قهوه ای                ۴/۱ فنجان

پیازچه                          نصف فنجان

آب مرغ                        ۳/۱ فنجان

نمک و فلفل                 به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ مغولی

مرغ ها را یک چهارم لیوان نشاسته ذرت نمک و فلفل در یک کیسه قرار دهید. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت بگذارید مرغ ها را کف ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند و بپزند. مرغ ها را از ماهیتابه درآورید و روغن اضافی آن را بگیرید. سپس سیر و زنجبیل را در ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سس سویا، روغن کنجد، آب مرغ و شکر قهوه ای را در ماهیتابه بریزید و هم بزنید. ۲ قاشق نشاسته ذرت را با یک قاشق آب سر مخلوط کنید و به سس اضافه کرده تا جوش بیاید چند دقیقه سس را بجوشانید تا غلیظ شود. مرغ و پیازچه را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید کمی با سس بپزد. می توانید این غذا را با برنج سرو کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب