طرز تهیه دونات مغزدار

مواد لازم

خمیر مایه فوری                  یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ                            ۲عدد

شکر                                 چهار قاشق غذاخوری

نمک                                 نصف قاشق چایخوری

شیر گرم                            یک لیوان

آرد                                    ۵۰۰گرم

کره نرم شده                       ۷۰گرم

شکلات نوتلا                        به مقدار لازم

طرز تهیه

شیر گرم و خمیر مایه و ۱ قاشق شکر را باهم مخلوط میکنیم ۵تا ۱۰ دقیقه آن را در جای گرم قرار می دهیم تا به عمل آید. در این فاصله دو تخم مرغ، نمک ، شکر و کره را با همزن دستی می زنیم تا مخلوط شود و خمیر مایه ای که دو برابر شده است را به مواد اضافه می کنیم سپس آرد را اضافه می کنیم ولی لیوان آخر /ارد را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد (بیشتر از ۵۰۰ گرم آرد اضافه نکنید) یک ظرف بزرگ را چرب کنید. خمیر را در دست بگیرید و دورش را چرب کنید و روی آن پلاستیک می کشیم و در یک جای گرم می گذاریم یک ساعت به خمیر استراحت بدهید. بعد از یک ساعت خمیر را ورز بدهید تا پف آن بخوابد حالا به اندازه های یکسان از خمیر جدا کنید و کاملا گرد کنید و با کف دست فشار دهید تا تخت بشود. خمیرها را در ظرفی که چرب کردید قرار بدهید و نوتلا را در قیف بریزید و وسط خمیر بریزید وقتی همه دونات ها آماده شد آن ها را در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید. دونات ها باید در روغن غوطه ور باشند و مدام زیر و رو شوند تا خوب سرخ شوند بعد از سرخ شدن دونات ها می توانید روی آنها پودر قند الک کنید.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب