دستور پخت کیک هویج

مواد لازم

آرد   ۲ پیمانه

روغن  ۱.۵ پیمانه

شکر   ۱.۵ پیمانه

بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

نمک   ۱ قاشق چای خوری

دارچین   ۱/۲ قاشق چای خوری

هویج رنده شده  ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ   ۴ عدد

طرز تهیه

_آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم. سپس روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.

_تخم مرغ ها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم. بعد آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.

_حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب