دستور پخت کیک هویج
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
روغن ۱.۵ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
هویج رنده شده ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه
_آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و دارچین را با هم سه بار الک میکنیم. سپس روغن و شکر را جداگانه با هم مخلوط،کرده هم میزنیم تا در هم حل بشوند.
_تخم مرغ ها که به دمای محیط رسیده اند را دانه دانه اضاف کرده و هر بار دو دقیقه میزنیم. بعد آرد را در چند مرحله اضاف کرده و آرام در یک جهت هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
_حالا هویج را هم اضاف کرده و با لیسک از یک جهت به ارامی هم میزنیم و سپس در قالب چرب شده و اردپاشی شده ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت پنجاه دقیقه میپزیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت