بهترین دستور تهیه کنافه پنیری
مواد لازم
رشته کادایف ۳۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
خامه ۱۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
شربت :
شکر ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه
_ابتدا شربت را تهیه کنید : آب را به جوش رسانده و شکر را افزوده تا حل شود.سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا شهد غلیظ به دست بیاید و در نهایت شعله را خاموش کنید.
_رشته های کادایف را با دست کمی خرد کنید و کره بنماری و دو ق غ زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید .
_کف ظرفتان را با کره چرب کرده و کمی بیش از نصف رشته ها را کف ظرف ریخته و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و دیواره ها را نیز بپوشانید.
_پنیر ماسکارپونه و خامه را باهم مخلوط کرده و روی رشته ها پخش کنید . پنیر پیتزا را روی مواد خامه ای پخش کنید .
_در آخر هم ظرف را با مابقی رشته ها کاور کرده و خوب فشار دهید . فر را روی ۱۷۰ درجه گرم کنید و کنافه را در طبقه وسط قرار دهید.
۳۰دقیقه زمان برای پخت کافیست و حدود ۵ دقیقه هم با حرارت ملایم گریل کنید تا روی کنافه طلایی شود. شهد خنک شده را بلافاصله روی کنافه بریزید و با پودر پسته و هرچه دوست دارید تزیین کنید .
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟مشارکت