بهترین دستور تهیه کنافه پنیری

مواد لازم

رشته کادایف      ۳۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه     ۱۵۰ گرم

خامه‏      ۱۵۰ گرم

کره     ۱۵۰ گرم

پنیر موزارلا (موتزارلا)     به مقدار لازم

شربت :

شکر        ۲ پیمانه

آب            ۴ پیمانه

زعفران        به مقدار لازم

گلاب          نصف پیمانه

طرز تهیه

_ابتدا شربت را تهیه کنید : آب را به جوش رسانده و شکر را افزوده تا حل شود.سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا شهد غلیظ به دست بیاید و در نهایت شعله را خاموش کنید.

_رشته های کادایف را با دست کمی خرد کنید و کره بنماری و دو ق غ زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید .

_کف ظرفتان را با کره چرب کرده و کمی بیش از نصف رشته ها را کف ظرف ریخته و با پشت قاشق خوب فشرده کنید و دیواره ها را نیز بپوشانید.

_پنیر ماسکارپونه و خامه را باهم مخلوط کرده و روی رشته ها پخش کنید . پنیر پیتزا را روی مواد خامه ای پخش کنید .

_در آخر هم ظرف را با مابقی رشته ها کاور کرده و خوب فشار دهید . فر را روی ۱۷۰ درجه گرم کنید و کنافه را در طبقه وسط قرار دهید.

۳۰دقیقه زمان برای پخت کافیست و حدود ۵ دقیقه هم با حرارت ملایم گریل کنید تا روی کنافه طلایی شود. شهد خنک شده را بلافاصله روی کنافه بریزید و با پودر پسته و هرچه دوست دارید تزیین کنید .

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به گفتگو بپیوندید؟
مشارکت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

جدیدترین مطالب